Flyt til Vandel

Vil du bo i Vandel, får du det dobbelte for det halve!

Vandel er en attraktiv landsby med et godt socialt miljø.
Trygge og sikre rammer, omgivet af dejlig natur.

Hvorfor flytte til Vandel?

Vandel er en aktiv landsby med hele verden som nabo og med masser af initiativ og godt samvær – og naturen lige udenfor døren.

Vandel ligger i Vejle Kommune – 18 min. fra Vejle og 8 min. fra Billund. Indenfor 1 times kørsel har du adgang til mere end en halv million jobmuligheder.

Kom og besøg os til åben klimalandsby

Lørdag den 3. juni 2023 kl. 11-15.30

Eventet kommer til at have et dobbelt fokus:

– Inspirere lokale beboere og andre borgere i Vejle Kommune til klimavenlige handlinger. Her vil der blive lavet et marked og workshops med forskellige aktiviteter såsom: Køb lokalt, tøjbyttemarked, genbrugsmarked, byg insekthoteller, bioblitz med naturvejleder Finn Lillethorup, byens bil, låneelcykler mm. Der vil også være underholdning, og vi slutter af med en fællesspisning.

– Information om Klimalandsbyprojektet og dialog og netværk om hvordan vi kan blive bedre til at mobilisere og skabe handling omkring klimaet som frivillige og kommuner. Her vil der være officiel velkomst, oplæg om klimalandsbyprojektet, og så har vi inviteret Søren Hermansen fra Energiø Samsø, til at holde et oplæg om hvordan man kan mobilisere lokale til fælles klimahandling.

Vandel er en klimalandsby

Vandel er Vejle Kommunes første klimalandsby. Det er vi rigtig stolte af, og vi arbejder løbende på nye og spændende klimatiltag, som skal gøre Vandel til grønnere og mere klimarigtig landsby at bosætte sig i i fremtiden.

Byg dit drømmehus i Vandel

Der er dejlige boliger til salg i byen og attraktive og billige byggegrunde (200-240.000 kr.).

Endvidere er der attraktive erhvervsgrunde med gode tilkørselsforhold.

Kom en tur til Vandel og kig – I skal være så velkomne! 😊

Antal grunde:

4

Priser fra:

200.000,-

Ejer udgifter pr. md.

512 kr.

Grund areal fra:

817 m²

Afstand til Billund:

8 min.

Afstand til Vejle:

18 min.

Børnevenlige omgivelser

- Børnehave - Skole og SFO
- Aktiv idrætsforening

Naturskønt

- Skønne vandreruter - Vejle Ådal
- Rigt dyreliv

God beliggenhed

- Tæt på Vejle og Billund - +500.000 jobmuligheder indenfor én time
- Offentlig transport

Børnevenlige, trygge rammer og sjove aktiviteter

Firehøjeskolen

Firehøjeskolen er en skole i Vejle kommune, med placering i Nørup

Her har vi tid til dit barn, og vi er specialiseret i det gode samarbejde. Vi ligger naturskønt med fantastiske udearealer og foreningslivet som nabo. Skolebussens tider er afstemt med undervisningen, så det også er nemt for dem, der bor lidt længere væk at komme til og fra skolen.

På Firehøjeskolen varetages der undervisning fra 0.-9. årgang. Skolen fokuserer på meget på læring gennem leg, hvilket også er et tema som vi udøver i vores fritidsordning, nemlig Firehøjeskolens SFO. Det er muligt at tilmelde dit barn SFO’en både med morgen og eftermiddags ordning.

Firehøje IF

Byens lokale idrætsforening, en sammenslutning mellem foreningerne i Nørup, Randbøldal og Vandel. Foreningen er en samlende faktor for lokalsamfundet og udbyder et bred tilbud af fritids- og idrætsaktiviteter til alle aldersgrupper.

Foreningen er drevet af frivillige med 11 forskellige afdelinger, til glæde for de ca. 1.300 medlemmer. Firehøje IF har desuden et godt og tæt samarbejde med den lokale folkeskole, til stor glæde for byens børn.

Bliv en del af Firehøje IF, oplev sammenholdet i byen og foreningen, få udvidet dit netværk.

Flere gode grunde til at flytte til Vandel

Naturskønt område

Der er kort afstand til flere naturskønne områder, hvis man fx holder af cykling eller lange traveture – bl.a. langs den ca. 7 km lange hjertesti med indlagte aktivitetsmuligheder.

Randbøldal Museum

Lokalarkiv og museum

I Vandel finder du Randbøldal Sogns Lokalarkiv og Museum, et lille museum drevet af lokale frivillige. Vandel og omegn har mange og begivenhedsrige historier, som du kan opleve på museet.

Aktiv borgerforening

I byen har vi en aktiv borgerforening med fokus på sociale arrangementer og et udviklingsråd, som på tværs af foreninger, arbejder for byens videre udvikling.

Vandel flyveplads

Flyvepladsen var i mange år NATO base, men i dag er den forvandlet til Vandel Erhvervspark, og det gigantiske område byder på mange forskellige erhverv og events. Her er et af Nordens største solcelleanlæg under opbygning, og du finder også en af Europas bedste gokartbaner.

Vandel gocart