Flyt til Vandel

Vil du bo i Vandel, får du det dobbelte for det halve!

Vandel er en attraktiv landsby med et godt socialt miljø.
Trygge og sikre rammer, omgivet af dejlig natur.

Hvorfor flytte til Vandel?

Vandel er en aktiv landsby med hele verden som nabo og med masser af initiativ og godt samvær – og naturen lige udenfor døren.

Vandel ligger i Vejle Kommune – 18 min. fra Vejle og 8 min. fra Billund. Indenfor 1 times kørsel har du adgang til mere end en halv million jobmuligheder.

Vi har dygtige dagplejere, en dejlig børnehave og en god skole. Børnehaven og skolen indgår i en landsbyordning, som bl.a. sikrer et meget tæt samarbejde mellem daginstitution og skole. 

Kom og besøg os til åben landsby

Lørdag den 21. maj 2022 kl. 11-15

Vi står klar til at vise vores dejlige landsby frem for alle interesserede – gerne potentielle tilflyttere.

Vandel bugner af aktiviteter – kom og vær med! Vi har kolde fadøl, varme pølser og kaffe på kanden.

Parkér bilen ved Firehøjeskolen/Vandel Idrætshal, få udleveret et oversigtskort og start din gåtur for bl.a. at besøge byens skole, børnehave, idrætshal, byggegrunde, museum og lokale forretninger.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores dejlige landsby!

Åben landsby Vandel 2022

Vandel er en klimalandsby

Vandel er Vejle Kommunes første klimalandsby. Det er vi rigtig stolte af, og vi arbejder løbende på nye og spændende klimatiltag, som skal gøre Vandel til grønnere og mere klimarigtig landsby at bosætte sig i i fremtiden.

Byg dit drømmehus i Vandel

Der er dejlige boliger til salg i byen og attraktive og billige byggegrunde (200-240.000 kr.).

Endvidere er der attraktive erhvervsgrunde med gode tilkørselsforhold.

Kom en tur til Vandel og kig – I skal være så velkomne! 😊

Antal grunde:

5

Priser fra:

200.000,-

Ejer udgifter pr. md.

512 kr.

Grund areal fra:

817 m²

Afstand til Billund:

8 min.

Afstand til Vejle:

18 min.

Børnevenlige omgivelser

- Børnehave - Skole og SFO
- Aktiv idrætsforening

Naturskønt

- Skønne vandreruter - Vejle Ådal
- Rigt dyreliv

God beliggenhed

- Tæt på Vejle og Billund - +500.000 jobmuligheder indenfor én time
- Offentlig transport

Børnevenlige, trygge rammer og sjove aktiviteter

Firehøje Børnehave

Firehøje Børnehave

Vandel har egen børnehave med normering til 22 børn. Børnehaven ligger centralt placeret lige op til idrætshallen, skolen og byens efterskole samt det omkringliggende boligkvarter.

Børnehaven har fælles ledelse med skolen, hvilket er med til at sikre et godt samarbejde på tværs – til gavn for børnene.

Børnehaven og skolen har en række fælles ugentlige aktiviteter, blandt andet morgensamling, biblioteksture og ture til Vandel Efterskoles gymnastikhal og musiklokale.

Firehøjeskolen

Firehøjeskolen er én skole med to afdelinger, én afdeling i Vandel og den anden i vores naboby Nørup. Vi har pt. 246 elever på skolen

På Firehøjeskolen har vi fokus på skolens kerneopgave; Børnenes læring, trivsel og dannelse. Vi uddanner børn og unge til “det gode liv” og alle medarbejdere er uddannet i HSO.

På nuværende tidspunkt har vi ca. 20 elever pr. klasse, hvilket er med til at sikre tid til hver enkelt elev på skolen.

Vi håber at kunne byde dit barn velkomme på Firehøjeskolen!

Firehøje IF

Byens lokale idrætsforening, en sammenslutning mellem foreningerne i Nørup, Randbøldal og Vandel. Foreningen er en samlende faktor for lokalsamfundet og udbyder et bred tilbud af fritids- og idrætsaktiviteter til alle aldersgrupper.

Foreningen er drevet af frivillige med 11 forskellige afdelinger, til glæde for de ca. 1.300 medlemmer. Firehøje IF har desuden et godt og tæt samarbejde med den lokale folkeskole, til stor glæde for byens børn.

Bliv en del af Firehøje IF, oplev sammenholdet i byen og foreningen, få udvidet dit netværk.

Flere gode grunde til at flytte til Vandel

Naturskønt område

Der er kort afstand til flere naturskønne områder, hvis man fx holder af cykling eller lange traveture – bl.a. langs den ca. 7 km lange hjertesti med indlagte aktivitetsmuligheder.

Randbøldal Museum

Lokalarkiv og museum

I Vandel finder du Randbøldal Sogns Lokalarkiv og Museum, et lille museum drevet af lokale frivillige. Vandel og omegn har mange og begivenhedsrige historier, som du kan opleve på museet.

Aktiv borgerforening

I byen har vi en aktiv borgerforening med fokus på sociale arrangementer og et udviklingsråd, som på tværs af foreninger, arbejder for byens videre udvikling.

Vandel flyveplads

Flyvepladsen var i mange år NATO base, men i dag er den forvandlet til Vandel Erhvervspark, og det gigantiske område byder på mange forskellige erhverv og events. Her er et af Nordens største solcelleanlæg under opbygning, og du finder også en af Europas bedste gokartbaner.

Vandel gocart